OBRES INÈDITES

POESIA

En diferents moments de la meva vida, des de l'adolescència, he escrit poesia en castellà i més tard en català. Vaig arribar a presentar un poemari de tema amorós a alguns premis a fnals dels 80. Després he escrit poesia de forma ocasional, quan n'he tingut necessitat, però sense cap altra intenció que la d'abocar-hi sentiments íntims predominantment amorosos i per aquesta raó no han sortit a la llum a excepció de comptadíssimes ocasions en què les he inclòs en alguna de les meves novel·les -com és el cas de Frisança-o he col·laborat en alguna revista o concurs amb motiu de sant Jordi.

 

NOVEL·LES

 

 

 

 

 

 

 

SOTA LA MEVA PELL

MEMORIAS DE UNA PSIQUIATRA

LA SORT DELS DESGRACIATS

AMORS LÀBILS

EL JOC DE LES NINES RUSSES

QUAN ELS SOMNIS ES FAN REALITAT

L'ÚNICA CARTA

EL FILL TROBAT

En escriure totes les meves novel·les he procurat reflectir la complexitat de la psicologia humana: l'ésser humà, en enfrontar-se sol a situacions quotidianes més o menys difícils, en què ha de prendre decisions. He analitzat els sentiments i pensaments que hi entren en joc, les diverses opinions sobre l'amor i l'amistat, sobre les relacions amb els altres, la incomunicació i la soledat, els sentiments de torbació, de por, d''esperança i decepció. També he concedit una gran importància a temes universals com el destí, la mort o Déu, l'educació i el món de l'art i la literatura. I en la darrera, El fill trobat, també he volgut afrontar el tema de la maternitat, però com a una opció voluntària de la dona. En aquesta novel·la vull deuunciar el masclisme vigent avui dia a la nostra terra i al món, la manca de llibertat sexual i de decisió pròpia sobre el seu futur personal i professional que tenen les dones en el món.

 

 

ASSAIGS

EL CINEMA A RIPOLL

Novetat: VERSIÓ AMPLIADA 2013

EL TEATRE AL BERGUEDÀ

ARTICLES PER A LA REVISTA ATENEA

En pobles i ciutats petites on he residit temporalment per motius laborals he estudiat fenòmens culturals locals farcits d'història i tradició. És el cas del cinema a Ripoll i, sobretot, el teatre a la comarca del Berguedà, on encara funcionen alguns grups de teatre que segueixen la tradició teatral del segle XX. Després de parlar amb els directors i els actors que em facilitaren molts programes i després de moltes hores de documentar-me a les biblioteques i als arxius municipals o comarcals puc asegurar que el teatre arribà gairebé a tots els racons de la comarca.

EL TEATRE A L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

EL CINEMA A RIPOLL

HISTÒRIA DEL TEATRE A RIPOLL DES DE FINALS DEL XIX FINS A L'ACTUALITAT

NOVETAT: TEATRE I ESCENA AL BARRI BARCELONÍ DEL POBLE-SEC (1900-1936)

Prohibida la reproducció total o parcial d’aquestes obres mitjançant impressió, fotocòpia, microfilm o qualsevol altre sistema, sense permís de l’autora.