QUÈ ESCRIC: NOVEL·LES PUBLICADES

* VENDA EXEMPLARS: SOL·LICITEU-LOS PER CORREU ELECTRÒNIC

En Jaume sap que la seva mort és imminent i mira enrere vers les experiències del seu passat. Recorda el seu enamorament, la seva infantesa, els estudis... Mentrestant, els altres personatges que l'envolten -familiars i amics- descobreixen que són ens de ficció i el seu destí està predestinat en trobar-se a les mans d'una escriptora, la Valèria, contra la qual uns es rebel·len i altres es sotmeten. Però els problemes existencials de què són víctimes tots ells finalment es resolen gràcies a un accident fortuït.

La novel·la és una reflexió sobre temes filosòfics i universals: el destí, la mort, la llibertat, la condició humana. Tanmateix, també analitza la tasca de novel·lar i artística en general.

Cossetània Eds., Valls, 2001

Col·lecció Narrativa, 17

PVP: 9,02 €+despeses de tramesa

En un darrer intent desesperat d'ésser corresposta, Carina escriu, abans de morir, deu cartes al seu estimat Adrià, el qual descobreix la profunditat dels seus sentiments amorosos i altres fets de la seva vida que el porten a l'autoanàlisi i a la comprensió vers la Carina, fins el punt d'entendrir-se quan ja és massa tard.

La novel·la ofereix els esdeveniments de les dues vides dels protagonistes des de dues perspectives oposades amb lirisme i profunditat psicològica. La novel·la convida a reflexionar sobre l'amor, la solitud, la incomunicació entre els éssers fins i tot quan s'estimen i en definitiva, sobre la relacions humanes i les seves conseqüències.

Solsona Comunicacions Eds., Solsona, 2001

Col·lecció Lafrau

PVP: 11,42 € +despeses de tramesa

En Miquel, professor d'institut, marxa a Londres com a sacrifici d'amor per a l'Àngela, una dona ambiciosa amb aspiracions polítiques que arriba a ser cap de govern fins que un dia rep amenaces i és víctima d'un atemptat. Però un inspector de policia -que confia molt en la intuïció de la seva dona- descobreix la veritat dels fets. En tornar del seu exili forçat en Miquel es troba una nova situació social al seu país que el portarà a lluitar per la seva llibertat.

La novel·la reflexiona sobre l'amor, el poder polític i el compromís, l'ensenyament, l'amistat i la creació artística.

Editorial Omicron, S.C.P., Badalona, 2007

Sèrie Narrativa Marbre

PVP: 14 €+despeses de tramesa

 

 

Prohibida la reproducció total o parcial d’aquestes obres mitjançant impressió, fotocòpia, microfilm o qualsevol altre sistema, sense permís de l’autora.